Annons

Rosenberg nobbade tjänst i Malmö FF

Malmö FF vill ha kvar Markus Rosenberg i organisationen och erbjöd klubblegendaren en specifik tjänst.
Men Rosenberg tackade nej.
Fotboll • Publicerad 29 april 2020
Markus Rosenberg erbjöds en tjänst i Malmö FF men valde i stället att bli spelaragent. Arkivbild
Markus Rosenberg erbjöds en tjänst i Malmö FF men valde i stället att bli spelaragent. ArkivbildFoto: Andreas Hillergren/TT

Efter en lång karriär som utlandsproffs kom Rosenberg tillbaka till Malmö FF 2014. Under hans sex år tog klubben tre SM-guld, spelade två gruppspel i Champions League och gick vidare till 16-delsfinal i Europa League två gånger.

Rosenberg avslutade spelarkarriären förra säsongen men han och Malmö FF förde under året flera samtal om att behålla honom i organisationen.

Annons

Han erbjöds en skräddarsydd tjänst, men efter betänketid valde Markus Rosenberg till slut att tacka nej till erbjudandet. I stället valde den tidigare anfallaren att bli spelaragent.

Niclas Carlnén ser gärna Rosenberg i klubben den dag denne känner sig mogen.

– Jag är övertygad om att det är bra för Markus att få annan erfarenhet från andra delar av livet. Även om han är kvar i fotbollen nu så är även det en nyttig erfarenhet för honom, säger Niclas Carlnén till Kvällsposten.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons